Barcelona 8-M 2024

Milers de persones van recórrer els carrers de la ciutat ahir divendres en la manifestació central de la diada del 8 de març per commemorar el Dia Internacional de les Dones. Amb el lema «Juntes contra les precarietats, les fronteres i els genocidis», unes 40,000 persones, segons dades de la Guàrdia Urbana, van sortir dels Jardinets de Gràcia a les 18 h i, després de recórrer el passeig de Gràcia i la ronda de Sant Pere, van acabar a l’Arc de Triomf, on es va llegir un manifest per reivindicar la igualtat de gènere i denunciar el sistema partriarcal, racista i capitalista que admet les violències que suposen les precarietats, les fronteres, la llei d’estrangeria i els genocidis. No hi van faltar consignes contra la massacre sionista a Gaza.

Miles de personas recorrieron las calles de la ciudad ayer viernes en la manifestación central del 8 de marzo para conmemorar el Día Internacional de las Mujeres. Bajo el lema «Juntas contra las precariedades, las fronteras y los genocidios», unas 40,000 personas, según datos de la Guardia Urbana, salieron de los Jardinets de Gràcia a las 18 h y, tras recorrer el Passeig de Gràcia y la Ronda de Sant Pere, terminaron en el Arco de Triunfo, donde se leyó un manifiesto para reivindicar la igualdad de género y denunciar el sistema partriarcal, racista y capitalista que admite las violencias que suponen las precariedades, las fronteras, la ley de extranjería y los genocidios. No faltaron consignas contra la masacre sionista en Gaza.

Thousands of people walked the streets of the city yesterday Friday in the central demonstration on March 8 to commemorate International Women’s Day. Under the slogan «Together against precariousness, borders and genocides», some 40,000 people, according to data from the Urban Guard, left Jardinets de Gràcia at 6 p.m. and, after walking along Passeig de Gràcia and Ronda de Sant Pere, ended at the Triumphal Arch, where a manifest was read to demand gender equality and denounce the partriarchal, racist and capitalist system that admits the violence caused by precariousness, borders, the immigration law and genocides. There was no shortage of slogans against the Zionist massacre in Gaza.

📸 #Fujifilm X-T5

📷 Fujinon XF 50-140mm F2.8 R LM OIS WR & Fujinon XF 16-55mm F2.8 R LM WR

#8m #8m2024 #feminisme #manifestacio #barcelona #photojournalism #photojournalist #fotoperiodisme #fotoperiodismo #feminismo #manifestacion #demonstration #feminism #diainternacionaldeladona #díainternacionaldelamujer #internationalwomensday

Publicat per joanlopezphoto

photography / photojournalism / documentary photography / music 📍Barcelona Proud husband and father. © All pics and music are mine.

Deixa un comentari