Actes del centenari del Parc del Guinardó de Barcelona

Nodrida representació institucional en els actes de celebració del Centenari de l’Escola Parc del Guinardó de Barcelona el passat dissabte 4 de novembre. L’alcalde de la ciutat, Jaume Collboni, i la consellera d’Educació, Anna Simó, van dirigir unes paraules a les persones assistents i es van felicitar que l’escola pública gaudeixi d’institucions centenàries que continuen vetllant per l’educació i la formació en valors dels infants. També van assistir a l’acte institucional el regidor d’Educació i del districte d’Horta-Guinardó, Lluís Rabell, i una delegació del Consorci d’Educació de Barcelona. Mariano Pesin, en representació de les famílies, va reivindicar la labor del teixit associatiu veïnal i cultural, de l’escola pública i de les famílies en favor de la cohesió social i educativa.

Els actes de celebració van tancar-se amb les actuacions de Punkgrossos, banda de punk familiar integrada per pares d’alumnes de l’escola que fa uns anys van decidir apropar la música i l’estètica punk al públic infantil, i d’Al·lèrgiques al Pol·len, ‘girlband’ de pop que acaba de participar en el Cruïlla Tardor.

#barcelona #escolaparcdelguinardo #escolapublica #escola #somescola #elguinardo #guinardo #parcdelguinardo #ensenyament #educacio #centenari #centenariescolaparcdelguinardó #consorciedubcn #consorcieducaciobarcelona #jaumecollboni #annasimo #lluisrabell #allergiquesalpollen #alergiquesalpolen #punkgrossos #photojournalism #photojournalist #fotoperiodisme #fotoperiodista #captureonepro #fujifilm #fujifilm_xseries #fujifilmxt5 #fujixt5 #xt5

Publicat per joanlopezphoto

photography / photojournalism / documentary photography / music 📍Barcelona Proud husband and father. © All pics and music are mine.

Deixa un comentari